Teknik SEO

seo_linkk

Bu, başlık etiketlerinden (title tags), meta açıklamalarına (meta descriptions), URL yapısından sayfa içi bağlantılara kadar her şeyi kapsar. Site içi SEO’nun temel amacı, arama motorlarının sitenizi daha iyi anlamasını ve ziyaretçilere daha iyi bir deneyim sunmasını sağlamaktır. Ayrıca, sayfa yükleme hızı, mobil uyumluluk ve görsellerin optimize edilmesi de site içi SEO’nun bir parçasıdır. İyi bir site içi SEO, sitenizin hem kullanıcılar hem de arama motorları için daha erişilebilir olmasını sağlar. Geçmişte oluşturulan içeriklere bakınca editörler tarafından sadece yüksek aranma hacmine sahip anahtar kelimelerin tespitini yapma yolunda çalışmalar yapıldığı görülmektedir. Bu durumda arama motoru algoritmalarını kandırmak ve arama sonuçlar sayfasında üst sıralarda yer alma çabasıyla onlarca içeriğe yer verdiler.

  • İlk etapta beklentilerinizi öğrenerek hedefleri somutlaştırıyor, analiz yöntemiyle aksaklıkları belirginleştiriyor, mevcut durumunuzu saptayarak hemen işe koyuluyoruz.
  • Bu anlamda tüm projelerimize bu anlayış ile yaklaşıyor, çözümler üretiyoruz.
  • Google’ı kandırmaya yönelik değil, Google algoritmasına yardımcı olan bir ajans kültürüne sahibiz.
  • Title ve descriptionların önemli olmadığını söyleyen blog yazarlarını dikkate almamalısınız.

Developerlar için SEO API’leri

Bu konuda dikkat etmeniz gereken nokta; başkalarını kopyalamamak, rakiplerinizden farklı ipuçları ve püf noktaları yazarak kullanıcıları sunmalısınız. Güvenilir bir etkileyici olmayı başarırsanız, kullanıcıların görüşlerini oluşturacak ve sponsorlu değerlendirmelerden yararlanacaksınız.Yorumlar, etkileyici pazarlamanın kaçınılmaz bir bileşenidir. Blogunuzda yayınlayacağınız içerik türleriyle gerçekten farklı olabilirsiniz. İşte en yaygın olanları aşağıda grafik üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yanılgı: SEO Hızlı Sonuçlar Getirir

Reklam maliyetinizi optimize ederken, ulaştığınız kitleyi büyüten teklifleme stratejilerine sahip olun. Zeo’da işini sıkı takip eden, ihtiyaçlara hızlı ve net dönüş yapan alanında uzman kişilerden oluşan bir ekiple iletişimdeyiz. Yaptıkları proaktif öneriler ve aldıkları aksiyonlarla bizi her zaman bir adım ileriye taşıyorlar. SEO’da kısa sürede sonuç beklemek en büyük hatalardan birisidir. Ziyaretçilerinize düzenli olarak taze, eşsiz bir içerik sağlamanız gerekir. Üstelik SEO ve Performans gibi organize bir çalışmanın gerektiği alanlarda, bu başarı gerçek bir takım çalışmasının sonucudur.

Konuyu seçtiğinizde, sektörü araştırın ve en üst sıralarda yer alan web sitelerini dikkatlice okuyun. Bunları asla kopyalamayın, kendi özgün içeriğinizi oluşturmayı ve mükemmel şekilde optimize etmeyi deneyin. Bu işlemden hemen sonra ise içeriğinizi tanıtmaya başlayabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok ajans var ve hepsi farklı fiyat noktalarında farklı hizmetler sunuyor. Yüksek değerli trafiği çekmek istediğinizde satın alma amacını barındıran anahtar kelimeleri hedefleyin.

  • Markanıza uygun, tasarımlar ve yazılımlar ile web siteleri geliştiriyoruz.
  • UX artık yalnızca müşteri gereksinimlerini karşılamakla ilgili değildir.
  • AKH araştırması yaparken yaparken çoğumuz hedefleyeceği anahtar kelimeyi aramaz.

İşte arama sonuçlar sayfasından elde edilebilecek bir başka anahtar kelime önerisi örneği aşağıdaki gibidir. Web sitenizin hızı sıralama faktörlerinden biridir, bu nedenle daima site hızınızı iyileştirmeyi hedeflemelisiniz. İnternet kullanıcılarının %50’sinin bir sitenin 2 saniye veya daha kısa sürede yüklenmesini beklediği bilinmektedir. 3 saniye içinde web sitesini açılmazsa, kullanıcının siteden çıktığı bilinmektedir.

SEO çalışmalarının büyük bir bölümü anahtar kelimeler etrafında döner. Google uzun bir süredir arama sonuçlarında, kullanıcıların aramalarına göre Featured Snippets, bizim dilimizde sıfırıncı pozisyon dediğimiz alanda sonuçlar göstermeye başladı. Arama motorlarında arama yaptığınız zaman arkada çalışan algoritma Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk size en uygun sonucu getirmek için real time çalışır. Bu kısa süre zarfında binlerce hatta milyonlarca sonuç taranır ve size sunulur.